Kaapstad-vliegtuig 29 juni
Door: Jos en Marga
Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga
29 Juni 2011 | Zuid-Afrika, Pretoria
Kaapstad huilde toen we opstonden, we gaan er van uit dat het met ons vertrek te maken had! We hadden alles ingepakt en de auto als eerste teruggebracht. Veel plezier van het karretje gehad. Aansluitend nog gaan ontbijten en toen de stad in. Bij tijd en wijle regende het nog behoorlijk. Dus wat te doen? Stelde Jos voor om nog een bustoer te doen, dat was een goed idee. We hadden wel al de rode gedaan, en nu de blauwe dan. Moet zeggen we hadden er geen spijt van. Nog veel mooie plekken gezien van Kaapstad. Na nog een consumatie genomen te hebben, zijn we terug naar het logeerverblijf gegaan, want daar waren de koffers nog. Yves is ons daar komen ophalen, waarna we gezamenlijk nog een heerlijke late lunch hebben genoten. Mooi uitzicht op de haven. Daarna heeft hij ons naar het vliegveld gebracht, was nog even spannend, want we kwamen gelijk in de file. Die duurde gelukkig niet te lang, want van zo iets krijg ik echt de zenuwen. Nog een laatste knuffel van Yves en natte ogen bij zijn ouders, waar hij de opmerking maakte:”niet alweer hé”. Ach ja, ouders mogen dat. Het begin van de vliegreis kunnen we kort over zijn. Die was gewoon beroerd. Iedere stoel bezet, dus als kippen in een legbatterij en het eten was ook niets waard. De vlucht op zich was zeer rustig en daar gaat het toch om. Maar gebroken waren we wel.