terug - Reisverslag uit Eys, Nederland van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu terug - Reisverslag uit Eys, Nederland van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu
VIP-Report

terug

Door: jos en Marga

Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga

16 Juli 2010 | Nederland, Eys

Beste mensen,

We zijn weer thuis. We hebben nog een heerlijke week gehad in Meyronne. Lekker "gelummeld". En nog gekeken of ik geschikt was om in een supermarkt te werken. En als klapstuk gistermorgen om 2uur een sms-je gekregen dat we er een neefje bij hebben.Inmiddels al even gaan kijken en een heel mooi kindje(zoon).
Ze we gaan weer langzaam aan beginnen met aan werken te denken. Bedankt voor jullie reacties, dit is iedere keer weer leuk om te lezen.
Tot de volgende reis.

met vriendelijke fietsgroet
Jos en Marga

VIP-member
Jos en Marga

Ik, Marga ga voor 2 weken naar Peterborough, Ontario, Canada. Ik ga daar logeren bij het vroegere buurmeisje van mijn schoonmoeder(60 jaar geleden). Haar heb ik 2 jaar geleden ontmoet en wij hadden een klik. Aangezien de kinderen op hun plaats zijn hoef ik daar niet meer voor thuis te blijven. Vandaar deze buitenkans om te gaan. Ik ben een bevoorrecht mens.

Actief sinds 03 Juni 2009