Downtown - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu Downtown - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Downtown

Door: Marga

Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga

06 Oktober 2010 | Canada, Peterborough

Vanmorgen zowaar ook iets huishoudelijks gedaan, n.l. stofzuigen. Lydia was om 8.30 al gaan werken en ik ben om 10.30 naar het centrum gelopen. Heerlijk, echt leuke winkels(Jos rustig,heb niets gekocht) en ook typisch Canadese stijl. Maar ook hier wordt het straatbeeld vaker verpest door drugs- en drankverslaafde. En het jammere is ook, mooi onderhouden en er tussen in zeer slecht verzorgde winkels. Als lunch ben ik bij een soepwinkel/etablisementje gaan eten. Heel klein ding, maar reuze druk. Heb er soep gegeten en wat brood. Verder was er nog een kleine farmers(boeren)markt. Toch leuk om er eens rond te kijken. Heb er een paar havermoutkoekjes gekocht. Hoe gezond kan een mens doen. Ondertussen was de zon gaan schijnen en kon ik gewoon in shirtje lopen. Toen terug gelopen, en daar wist ik het niet helemaal meer. Maar op gevoel er toch gekomen, al was dit de lange weg terug. Ben bij Lydie langsgegaan en heb er nog koffie gedronken en met wat zusters gekletst. De magen begonnen weer langszaam zich te roeren en vandaag naar de pastashop en heerlijke homemade lasagna gekocht en thuis opgegeten. Vanaf de pastashop nog naar de Can. ANWB langs gegaan,grappig mijn pasje was daar ook geldig. Nu na de afwas gaan we eens uitrusten, want morgenvroeg moeten we al om 7.15 de deur uit.
Big hug
Marga

• 07 Oktober 2010 - 10:31

Mam :

Hallo Marga
    Volg je reis elke dag.
    Zo beleef ik het ook een beetje mee.Wat een mooie reis zeg.Ben een beetje jaloers op je.Vooral die watervallen spraken me erg aan.Geniet er nog even van en bij thuiskomst horen we je vehalen wel
    Groeten van Mam en Pap
    Doe ook de groeten aan Lydia
    Doei!!!!!!!!!

• 07 Oktober 2010 - 12:57

Wies:

Hoi Marga,

Ben net klaar met het lezen van je laatste reisverslagen. Ben echt jaloers op, ik vind het knap dat je alleen de grote stad in gaat!!!!
    Ga dadelijk je foto's nog ff bekijken. Dan ben ik weer helemaal up to date. groetjes en een goede terugreis toegewenst.
    groetjes Wies

• 07 Oktober 2010 - 17:15

Marion:

Hoi Marga,

Nou, nou als ik alles zo lees dan heb jij een prachtige vakantie daar in Canada. Ik vindt het knap dat jij vanalles alleen onderneemt, zou niets voor mij zijn, petje af. We beginnen je nu toch wel een beetje te missen, nog een paar daagjes en dan ben je er weer. Geniet er nog maar even van.

Groetjes Alf en Marion.

VIP-member
Jos en Marga

Ik, Marga ga voor 2 weken naar Peterborough, Ontario, Canada. Ik ga daar logeren bij het vroegere buurmeisje van mijn schoonmoeder(60 jaar geleden). Haar heb ik 2 jaar geleden ontmoet en wij hadden een klik. Aangezien de kinderen op hun plaats zijn hoef ik daar niet meer voor thuis te blijven. Vandaar deze buitenkans om te gaan. Ik ben een bevoorrecht mens.

Actief sinds 03 Juni 2009