eten - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu eten - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu
VIP-Report

eten

Door: Marga

Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga

10 Oktober 2010 | Canada, Peterborough

Gisteren was het te laat voor het schrijven van een stukje, dus vanmorgen dan maar over gisteren. In ieder geval eens niet zo vroeg op en al eens langzaam mijn koffer voor een deel ingepakt. Om 10.00uur weer vertrokken om een geboortekaart te kopen voor een nieuw kleinkind van een van haar (Lidy) zusters. Ook nog bij Meggie's gestopt, dat is een hollandse winkel van een immigrante. Ze is niet meer zo jong. Je weet niet wat je ziet. Wat een geweldig mens, ze spreekt vloeiend engels zoals Rudi Carel duits sprak. Maar ze praat ook gewoon nederlands tegen klanten die dit niet spreken, ze heeft het in ieder geval hartstikke druk, ook met niet nederlanders. Toen door naar de jongste telg van de fam. Smeets. Die woont ook met zijn vrouw aan het water, prachtig. Hele warme ontvangst ook. We hebben daar geluncht en nog video gekeken en ik heb ze ook foto's laten zien. Toen weer richting huis gereden en gestopt bij een bijzondere winkel, werkelijk volgestouwt met de leukste en mooiste dingen. Terug in Peterborough nog even naar het appartement geweest om kaarten te schrijven en op naar de nieuwbakken Oma. Daar nog met het andere kleinkind gespeeld en toen was het alweer tijd om richting dinneradres te gaan. Daar gezellig gegeten en na het eten Mexico train domino gespeeld. Eigenlijk best een leuk spel. Om 22.00uur weer naar huis.
Ik moet me nu gauw gaan douchen en aankleden want ik ga zo naar de mis en om 12.00uur thanksgiving dinner in het moederhuis. De foto's staan er inmiddels op maar nog niet helemaal bijgewerkt, soms heb ik ineens ergens internetverbinding en dan moet ik daar snel gebruik van maken.
Big Hug
Marga

VIP-member
Jos en Marga

Ik, Marga ga voor 2 weken naar Peterborough, Ontario, Canada. Ik ga daar logeren bij het vroegere buurmeisje van mijn schoonmoeder(60 jaar geleden). Haar heb ik 2 jaar geleden ontmoet en wij hadden een klik. Aangezien de kinderen op hun plaats zijn hoef ik daar niet meer voor thuis te blijven. Vandaar deze buitenkans om te gaan. Ik ben een bevoorrecht mens.

Actief sinds 03 Juni 2009