Weer terug - Reisverslag uit Eys, Nederland van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu Weer terug - Reisverslag uit Eys, Nederland van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Weer terug

Door: Marga

Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga

12 Oktober 2010 | Nederland, Eys

Hier het laatste stukje over mijn Canada reis. Gisteren om 11.30 p.t. met airport taxi vertrokken en om 13.00 al op het vliegveld. Eigenlijk ging alles heel snel en om 13.30uur al door de douane. Toen moest ik nog 3 uur wachten. Dus maar eens rondgelopen, maar je was er gauw uitge(lopen)winkeld. Kwam gelukkig tot de ontdekking dat er gratis internet was. En dan is de techniek leuk. Met mijn ouders en Jos geskypt. En ook nog wat foto's bijgewerkt. We gingen iets later de lucht in om dat in Düsseldorf niet voor 6.00uur geland mag worden. Na een uitstekende vlucht even na 6sen geland. En om 6.30 liep ik een blije Jos(en ik ook) tegemoet. We hebben samen nog even een broodje en koffie genoten en om 8.30 waren we weer thuis. Nog geprobeerd uurtje te slapen, maar dat lukte niet. Nu maar proberen wakker te blijven tot vanavond. Dit was het dan. Ik kan terugkijken op een fantastische ervaring, veel lieve en gastvrije mensen ontmoet en een dot zelfvertrouwen erbij.
Bedankt voor het lezen en meeleven en natuurlijk voor de leuke reacties.
Big Hug
Marga

• 12 Oktober 2010 - 17:13

Carla:

ja meid,welkom weer thuis,leuke stukjes geschreven.tot ziens.

• 12 Oktober 2010 - 19:08

T Rings:

Hallo Marga
    Glukkig weer goed thuis en blij dat je Jos weer zag. Ik heb bewondering voor jou dat je dit allemaal even doet .Prachtige verhalen maar die kom je nog maar eens persoonlijk vertellen.
    Groet Tiny

VIP-member
Jos en Marga

Ik, Marga ga voor 2 weken naar Peterborough, Ontario, Canada. Ik ga daar logeren bij het vroegere buurmeisje van mijn schoonmoeder(60 jaar geleden). Haar heb ik 2 jaar geleden ontmoet en wij hadden een klik. Aangezien de kinderen op hun plaats zijn hoef ik daar niet meer voor thuis te blijven. Vandaar deze buitenkans om te gaan. Ik ben een bevoorrecht mens.

Actief sinds 03 Juni 2009