Niagara Falls dag 2
Door: Marga
Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga
05 Oktober 2010 | Canada, Peterborough
Vanmorgen met dikke regen wakker geworden. Het regende zo hard dat we besloten hebben om op ons gemak te vertrekken, wel nog even stoppen bij het Outlet Centre. Wel, ik ben geslaagd bij Tommy H. Ik heb mijn winterspul aan lage dollar. Je moet het ijzer smeden als het heet is nietwaar! Weer vertrokken richting Peterborough met onderweg nog een kleine pauze. Nog gauw geprobeerd foto's te uploaden, maar dat ging niet goed. Ook nog gekeken of er iemand online op Skype was, maar nee hoor. Weer verder, nog gestopt bij een leuke winkel, soort kook- en interieurzaak van Nederlandse immigranten. Hele tijd staan praten met de vrouw, eigenarsse van de winkel. Nog iets gekocht voor Sister Eileen, daar waren we vanavond uitgenodigd. We hoeven nauwelijks zelf te koken. De zuster reed ons naar het restaurant de Red Lobster, waar we heerlijk gegrilde vis gegeten hebben. Aansluitend bij haar het dessert en nog een flink glas wijn genuttigd. Allemaal heel gezellig met fijne gesprekken. Tegen 22.30 het bed ingerold. Morgen gaat Lydie werken en ik ga alleen de stad in. Donderdag gaan we de hele dag weg en vrijdag ga ik alleen met de bus naar Toronto, zaterdag op familie bezoek en zondag Thanksgiving in het moederhuis.
We krijgen de tijd wel om.
Met vriendelijke Canadese groet
Marga
06 Oktober 2010 - 14:23
Paul:
hallo Marga,
hier een stukje van mij.
je weet inmiddels wel dat Jos "zwaar gebleseerd" is, maar hij zorgt goed voor zich zelf, dus geniet die laatste paar dagen nog maar lekker van van dat mooie Canada
groet paul en jose -
06 Oktober 2010 - 17:22
Carla:
Hallo Marga,leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt,vrienden van ons zijn net terug uit Canada,fantastisch land moet het zijn.zie je snel en geniet.