terug in Peterborough
Marga
03 Oktober 2010 - 19:17
Wies:
Hoi Marga,
Ik lees dat je als een prinses wordt ontvangen in het mooie gastvrije Canada. Heb je nog wel zin om terug naar Eys te komen????? Heel aardig van zuster Lydie dat ze zoveel tripjes met je onderneemt. De cottage aan het meer kan me wel bevallen, zo gekiekt uit een woonmagazine!!!
Wij zijn gisteren naar Eager Beaver geweest het was erg druk, warm en gezellig in 'T Trepke. Vanmiddag zijn we samen met Wim, Clair, Fritz, Sonja, Alf, Ruud en ik naar Gulpen gewandeld. In de sporthal in Gulpen hebben we naar de handbalwedstrijd van onze dames gekeken. Daarna nog een hele poos genoten van het prachtige herfstweer (23 graden) op een Gulpen's terras. Marga ik wens je nog een hele fijne vakantie toe samen met zuster Lydie. Groetjes en tot over een weekje.
Wies -
04 Oktober 2010 - 14:37
Marion:
Hallo Marga,
Nou zo te lezen heb je het erg naar je zin, en wordt je goed verwent. Ik heb een aantal foto's bekeken en moet bekennen dat het me daar ook wel goed zou bevallen. Dit land heb ik alvast op mijn verlanglijstje gezet om te bezoeken.P.S. Hou de knip op de beurs in het shopping center he!!! Want je moet ook nog terug met je bagage.
Marga ik wens je nog heel veel plezier en geniet er nog maar lekker van tot gauw
Groetjes Marion.