Dag 3 - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu Dag 3 - Reisverslag uit Peterborough, Canada van Jos en Marga Gilissen - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Dag 3

Door: Marga

Blijf op de hoogte en volg Jos en Marga

29 September 2010 | Canada, Peterborough

Vanmorgen wederom rustig aan gedaan. En om 10.30uur zijn we eerst vertrokken voor een kort ritje door de stad, leuk centrum, moet ik nog eens rustig door heen lopen. Daarna hadden we een rondvaart geboekt naar de hoogste lift locks(sluis)ter wereld. Schitterende tocht. De kleuren van de maple leafs zijn werkelijk schitterend.Na afloop nog een zeer slappe koffie gedronken, jak.Verder nog een boekhandel binnengelopen. Ik vind in het buitenland winkelen kinderlijk leuk. Daarna in een grote supermarkt boodschappen gaan doen voor het klooster, waar ik nog even met sister Margeret heb gekletst. Heel hartelijk mens, je krijgt een big hug als je aankomt en vertrekt. Vanavond hebben we zelf gekookt. Ook heel lekker. Het is nu over half negen. Mijn lichaam begint zich toch langzaam aan te passen aan de Canadese tijd. Morgen vertrekken we naar Elvira - een zus van Lydie -, die een huis op een eiland heeft.Daar blijven we 2 dagen. Moet prachtig zijn daar. In ieder geval krijg ik de tijd wel om.
Met vriendelijke Canadese groet
Marga

• 01 Oktober 2010 - 08:32

Jos:

Hoi Marga, leuk te lezen dat het zo goed bevalt. paul eb ik zijn inmiddels thuis van het fietsen. Moet vanmiddag naar de fysio,ter behandeling van mijn rug.Door de rugklachten hebben we de fietstocht in de Pyreneen moeten afbreken.
    groet,
    Jos

• 01 Oktober 2010 - 12:59

Cas:

Hey Marga,
    Klink allemaal goed. Jouw Engels zal wel perfect zijn als je thuis komt. Geniet er maar lekker van. En zeg iedereen "hi" die mij kent.

groeten

Cas

VIP-member
Jos en Marga

Ik, Marga ga voor 2 weken naar Peterborough, Ontario, Canada. Ik ga daar logeren bij het vroegere buurmeisje van mijn schoonmoeder(60 jaar geleden). Haar heb ik 2 jaar geleden ontmoet en wij hadden een klik. Aangezien de kinderen op hun plaats zijn hoef ik daar niet meer voor thuis te blijven. Vandaar deze buitenkans om te gaan. Ik ben een bevoorrecht mens.

Actief sinds 03 Juni 2009